Autocars Strobbe bvba is een autobus- en autocaronderneming die bekend staat om de kwaliteit van zijn diensten en van zijn medewerkers.

Het tevreden stellen van onze klanten is de kern van onze bedrijfsfilosofie. Wij geloven in vriendelijkheid, service, kwaliteit, efficiŽntie en veiligheid. Omdat mensen belangrijk zijn, plaatsen wij onze klant en onze medewerkers centraal in ons bedrijf.


We leven in een maatschappij die voortdurend in beweging is en steeds weer voor nieuwe uitdagingen zorgt. Het is onze taak en plicht om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat volmaaktheid niet van deze wereld is en dat het steeds beter kan.

Toch geloven wij in een beleid van continu verbeteren en optimaliseren van onze activiteiten en ons wagenpark.


Toerismevervoer


Autocars Strobbe beschikt over 9 recente touringcars van 32 tot 55 plaatsen.


Onze touringcars vanaf 50 plaatsen zijn 3-sterren voertuigen standaard uitgerust met bar, toilet, airco, micro, tv, dvd- en cd-speler. Uiteraard beschikken deze autocars ook over voldoende bagageruimte.

Deze luxe touringcars zijn bij uitstek geschikt voor meerdaagse internationale reizen. Zij bieden u een comfortabele reis naar uw bestemming.

Onze touringcar 55 plaatsen kan ook ingezet worden voor het vervoer van mindervaliden (max. 8 rolstoelen).Voor kleinere groepen hebben wij touringcars van 32 tot 37 plaatsen van standaard eenvoudige tot comfortabele uitrusting.


Hebt u een skireis of fietsreis georganiseerd? Geen nood! Wij kunnen onze autocars uitrusten met een skibak of een professionele aanhangwagen tot 40 fietsen.


Leerlingenvervoer


Dagelijks vervoert Autocars Strobbe leerlingen van en naar school. Onder onze klanten bevinden zich heel wat scholen voor wie wij het zwembadvervoer verzorgen. Ons wagenpark beschikt ook over liftbussen voor het vervoer van rolstoelen.


Nog even dit:


Om de reis voor het gehele gezelschap zo aangenaam mogelijk te maken, is het niet toegestaan om te roken in een touringcar. Vanzelfsprekend wordt er regelmatig gestopt.


Omdat uw veiligheid belangrijk is, respecteren onze chauffeurs de rij- en rusttijden!


Onze eigen technische dienst waakt erover dat onze voertuigen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.Wenst u bijkomende inlichtingen? Denk niet na en vraag het gewoon. U kan ons 7 dagen op 7 telefonisch  bereiken.


© 2008 Autocars Strobbe bvba

Bilksken 16 - 9920 Lovendegem

Tel 09 372 70 55 - Fax 09 372 06 06

GSM 0477 33 07 08

BTW: BE 0446.924.629